Opladning af el/hybridbiler

Ville Heise Park tilbyder opladning af el/hybridbiler fra tre ladepladser på parkeringspladsen ved skoven ud for nr. 38 og 39.

Ladeplads 1 og 2 er private for Ville Heise Park, Ladeplads 3 er offentligt tilgængelig. Alle kan oplade deres bil til den aktuelle spotpris + en merpris.

Beboere og deres gæster kan oplade til favorable priser, det kræver dog oprettelse af en MONTA konto. Se her hvordan.  

Du kan helt enkelt starte en opladning ved at forbinde ladekablet mellem ladeboksen og din bil og så scanne den røde MONTA sticker, som sidder på ladeboksen. Du scanner ved enten at scanne QR-koden eller ved at holde din smartphone helt hen til stickeren – der sidder en NFC-chip i stickeren, som aflæses af din smartphone.

Tryk dernæst på “Åbn” på din smartphone. Hvis du ikke har en MONTA app installeret, vil du se et billede som dette, hvor du ser den aktuelle pris og blot skal vælge “Tilføj kort” under Betaling før “Start opladning”:

Hvis du har MONTA appen installeret, så vil den åbne i stedet – klar til opladning.
Den aktuelle pris fremgår af MONTA appen.

Nogle skærmdumps fra MONTA appen:

Bemærk:

De tre pladser ud for ladeboksene er nu prioriteret til ladning af el/hybridbiler, og bør derfor ikke benyttes til parkering.

For at give andre mulighed for at lade henstilles det, at man flytter sin bil, så snart den er ladet op. Man kan dog rimeligvis lade sin bil stå, hvis opladningen foregår i tidsrummet 18-09.

Bestyrelsen håber, at benyttelse af ladeboksene kan foregå fordrageligt ved at alle udviser god ladeskik. Skulle dette vise sig ikke at holde, vil bestyrelsen indføre mere formelle regler for benyttelsen.